Potreban Vam je WiFi pristup internetu dok putujete?!

KolovicExpres wi-fi

„Kolović expres“ neprestano unapređuje komfor svojim putnicima da bi putovanje bilo što udobnije. Poslednja novina koju smo uveli je Wi-Fi pristup internetu dok putujete sa nama… ne morate da trošite svoje megabajte kada imate naše!

Kod kuće, na poslu, fakultetu, na terasi omiljenog kafea, na klupi gradskog parka ili sportskom terenu – bežični internet je svuda oko nas, a svi pokazatelji govore da je u porastu i upotreba interneta sa mobilnih telefona i tablet uređaja, dok su korisnici u pokretu. To obično znači da su povezani na 3G internet, koji jeste brz i komforan, ali je takođe i skup, osim ako niste pretplaćeni na neki povoljan postpejd paket.

Statistika takođe pokazuje i da je pristup mobilnom internetu najčešći tokom putovanja, a putnici u najvećoj meri pokreću aplikacije medijskih sajtova. Umesto da pasivno provode svoju rutu na točkovima, ljudi žele da čitaju, informišu se ili jednostavno budu u kontaktu sa svojim prijateljima i dok putuju, ali bi ipak radije uštedeli na pristupu internetu.

Izlazeći u susret ovim specifičnim potrebama modernog internet doba, „Kolović expres“ je u vozila istalirao 3G rutere, čime se putnicima omogućava besplatan WiFi pristup.

Želimo Vam srećan put uz Wi-Fi mrežu! 😉

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *